КЗССР "Ліцей імені Героя України Миколи Паньківа "

понеділок, 25 листопада 2019 р.

Різдвяна казка

Кафедра української та зарубіжної літератури оголошує КОНКУРС на кращу РІЗДВЯНУ КАЗКУ.
Метою конкурсу є популяризація української культури через художню літературу, зокрема традиції святкування зимових свят - дня Святого Миколая, Нового року та Різдва.
Умови конкурсу:
* На конкурс приймаються прозові або віршові твори українською мовою, які раніше не публікувалися і не були представлені загалу у будь-якому форматі: в інтернеті, у вигляді аудіокниг, паперових книг або PDF-файлів.
* Обсяг: 1500 - 3000 слів.
* Тема творів: зимові свята, Різдво, Новий рік, день Святого Миколая. Твори повинні відповідати жанровим характеристикам, властивим казці.
* Правила оформлення: міжрядковий інтервал 1,5 шрифт Times New Roman, кегль 14.
* Роботи приймаються у електронному вигляді на скриньку куратора конкурсу Ольги Манойлової o.manoylova@gmail.com із темою «Різдвяна казка». Обов`язково вказати ім’я та прізвище автора, коротко про себе, контакти.
* Вік учасників: без обмежень.
* Початок конкурсу — 25 листопада 2019 року. Кінцевий термін подання матеріалів - 25 грудня 2019 року.
* З усіма організаційними питаннями звертайтеся до Ольга Манойлова.
Дата оголошення переможців: 6 січня 2019 року. Урочиста церемонія нагородження відбудеться на початку 2020 року, про місце та час автори будуть оповіщені особисто.
Оповідання будуть оцінюватися викладачами кафедри української та зарубіжної літератури. Голова журі - завідувач кафедри професор Григорій Клочек.
На переможців конкурсу чекають призи, академічні бонуси (для студентів ФФЖ) та всесвітня слава.
Запрошуємо до участі у конкурсі студентів усіх факультетів, учнів, вчителів та всіх бажаючих!
Чекаємо на ваші казки!
http://www.kspu.kr.ua/ua/fakultet-filolohii-ta-zhurnalistyky?fbclid=IwAR1EBoGRBCxXQixAgIYy09ycVpEreMceMp1LAst9_RMo3f34eytcy7sLvJE

Немає коментарів:

Дописати коментар